Vluchten Israir Airlines

Informatie over Israir Airlines

Israir Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Israir Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Israir Airlines.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Israir Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Israir Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Israir Airlines: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van Israir Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 2
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 2

Diensten aan boord Israir Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 3.5


Israir Airlines (6H/ISR)

U vliegt graag met Israir Airlines, en u bent niet de enige, want Israir Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Israir Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Israir Airlines zelf kunt vinden!