Vluchten Japan Airlines

Informatie over Japan Airlines

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Japan Airlines gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Japan Airlines wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Japan Airlines gewenst!

Vloot Japan Airlines: 124 vliegtuigen + 30 op bestelling

Details van de vloot van Japan Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-800 12
Boeing 767 Boeing 767-300 49
Boeing 777 Boeing 777-200 26
Boeing 777-300 20
Boeing 787 Dreamliner Boeing 787-8 Dreamliner 4
McDonnell-Douglas MD-90 McDonnell-Douglas MD-90 13

Diensten aan boord Japan Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Japan Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tokio - Narita (NRT).

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Japan Airlines Co., Ltd

Creatie datum 01-08-1951

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.6

Japan Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Japan Airlines maakt deel uit van de alliantie Oneworld. Het loyaliteitsprogramma van Japan Airlines is JAL Mileage Bank.


Japan Airlines (JL/JAL)

Veel reizigers kiezen voor Japan Airlines vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Japan Airlines. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Japan Airlines op een rijtje.