Vluchten Jet2.com

Informatie over Jet2.com

Jetcost heeft dezegoedkope Jet2.com-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Jet2.com online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Jet2.com, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Jet2.com te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Jet2.com: 42 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Jet2.com :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 25
Boeing 737-800 4
Boeing 757 Boeing 757-200 12

Diensten aan boord Jet2.com :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Jet2.com opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Leeds/Bradford (LBA).

Creatie datum 2002

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 22.3

Jet2.com - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Jet2.com is myJet2.


Jet2.com (LS/EXS)

Veel reizigers kiezen voor Jet2.com vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Jet2.com. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Jet2.com op een rijtje.