Vluchten Juneyao Airlines

Informatie over Juneyao Airlines

Juneyao Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Juneyao Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Juneyao Airlines.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Juneyao Airlines: 34 vliegtuigen

Details van de vloot van Juneyao Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 32
Airbus A321 Airbus A321-200 2

Diensten aan boord Juneyao Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 2005

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 3.5


Juneyao Airlines (HO/DKH)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Juneyao Airlines, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Juneyao Airlines vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Juneyao Airlines-tickets te pakken heeft.