Vluchten Kartika Airlines

Informatie over Kartika Airlines

Kartika Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Kartika Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Kartika Airlines.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Kartika Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Kartika Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Kartika Airlines: 1 vliegtuigen

Details van de vloot van Kartika Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-200 1

Diensten aan boord Kartika Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Kartika Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Jakarta - Soekarno-Hatta (CGK).

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 32.5


Kartika Airlines (3Y/KAE)

U vliegt graag met Kartika Airlines, en u bent niet de enige, want Kartika Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Kartika Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Kartika Airlines zelf kunt vinden!