Vluchten Kingfisher Airlines

Informatie over Kingfisher Airlines

Kingfisher Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Kingfisher Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Kingfisher Airlines.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Kingfisher Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Kingfisher Airlines: 51 vliegtuigen

Details van de vloot van Kingfisher Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 3
Airbus A320 Airbus A320-200 10
Airbus A321 Airbus A321-200 6
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
ATR 42/72-ATR 72 23

Diensten aan boord Kingfisher Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Kingfisher Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Bangalore (BLR).

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Kingfisher Airlines Limited

Creatie datum 09-05-2005

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 5.7

Kingfisher Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Kingfisher Airlines maakt deel uit van de alliantie Oneworld. Het loyaliteitsprogramma van Kingfisher Airlines is King Club.


Kingfisher Airlines (IT/KFR)

U vliegt graag met Kingfisher Airlines, en u bent niet de enige, want Kingfisher Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Kingfisher Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Kingfisher Airlines zelf kunt vinden!