Vluchten Korongo Airlines

Informatie over Korongo Airlines

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Korongo Airlines hebben vergelijken, inclusief de website van Korongo Airlines zelf. Als er dus een goede deal voor Korongo Airlines op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Korongo Airlines te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Korongo Airlines: 1 vliegtuigen

Details van de vloot van Korongo Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 1

Diensten aan boord Korongo Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Korongo Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Lubumbashi (FBM).

Lubumbashi - International (FBM / FZQA)

Creatie datum 15-12-2009

Start datum van de activiteit : 04-2012

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 23


Korongo Airlines (ZC/KGO)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Korongo Airlines, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Korongo Airlines vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Korongo Airlines-tickets te pakken heeft.