Vluchten Libyan Airlines

Informatie over Libyan Airlines

Libyan Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Libyan Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Libyan Airlines.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Libyan Airlines gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Libyan Airlines wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Libyan Airlines gewenst!

Vloot Libyan Airlines: 20 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Libyan Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 8
Airbus A330 Airbus A330-200 2
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 7

Diensten aan boord Libyan Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Libyan Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tripoli (TIP).

Tripoli - International (TIP / HLLT)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Kingdom of Libya Airlines [1964-1969]<br>Libyan Arab Airlines (LAA) [1969-2006]<br>Libyan Airlines [since 2006]

Creatie datum 1964

Start datum van de activiteit : 10-1965

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.4


Libyan Airlines (LN/LAA)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Libyan Airlines, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Libyan Airlines vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Libyan Airlines-tickets te pakken heeft.