Vluchten Livingston

Informatie over Livingston

Livingston is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Livingston. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Livingston.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Livingston en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Livingston: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Livingston :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 3

Diensten aan boord Livingston :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Livingston opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Milaan - Malpensa (MXP).

Milan - Malpensa (MXP / LIMC)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : New Livingston S.p.A

Creatie datum 2011

Start datum van de activiteit : 31-03-2012

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.6


Livingston (JN/NLV)

Vind de beste aanbiedingen van Livingston via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Livingston. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Livingston met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.