Vluchten Malev Hungarian Airlines

Informatie over Malev Hungarian Airlines

Jetcost heeft dezegoedkope Malev Hungarian Airlines-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Malev Hungarian Airlines online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Malev Hungarian Airlines, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Malev Hungarian Airlines te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Malev Hungarian Airlines: 22 vliegtuigen

Details van de vloot van Malev Hungarian Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-600 6
Boeing 737-700 7
Boeing 737-800 5
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 4

Diensten aan boord Malev Hungarian Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Malev Hungarian Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Boedapest (BUD).

Budapest - Ferenc Liszt International (Ferihegy) (BUD / LHBP)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Magyar Légiközlekedési Vállalat

Creatie datum 29-03-1946

Einddatum van de activiteit : 03-02-2012

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.4

Malev Hungarian Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Malev Hungarian Airlines maakt deel uit van de alliantie Oneworld. Het loyaliteitsprogramma van Malev Hungarian Airlines is Duna Club.


Malev Hungarian Airlines (MA/MAH)

Jetcost begrijpt dat u graag met Malev Hungarian Airlines vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Malev Hungarian Airlines. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Malev Hungarian Airlines geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Malev Hungarian Airlines mis te lopen.