Vluchten Malmo Aviation

Informatie over Malmo Aviation

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Malmo Aviation en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Malmo Aviation: 13 vliegtuigen + 2 op bestelling

Details van de vloot van Malmo Aviation :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
British-Aerospace BAe 146/Avro British-Aerospace Avro RJ100 9
British-Aerospace Avro RJ85 3
Saab 2000 Saab 2000-Saab 2000 1

Diensten aan boord Malmo Aviation :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 19


Malmo Aviation (TF/SCW)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Malmo Aviation, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Malmo Aviation vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Malmo Aviation-tickets te pakken heeft.