Vluchten Mandarin Airlines

Informatie over Mandarin Airlines

Mandarin Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Mandarin Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Mandarin Airlines.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Mandarin Airlines: 8 vliegtuigen

Details van de vloot van Mandarin Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 8

Diensten aan boord Mandarin Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Mandarin Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Taipei Sung Shan (TSA).

Taipei - Songshan (Sung Shan) (TSA / RCSS)

Creatie datum 01-06-1991

Start datum van de activiteit : 16-10-1991

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 6.2


Mandarin Airlines (AE/MDA)

Jetcost begrijpt dat u graag met Mandarin Airlines vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Mandarin Airlines. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Mandarin Airlines geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Mandarin Airlines mis te lopen.