Vluchten Mauritania Airlines International

Informatie over Mauritania Airlines International

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Mauritania Airlines International hebben vergelijken, inclusief de website van Mauritania Airlines International zelf. Als er dus een goede deal voor Mauritania Airlines International op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Mauritania Airlines International en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Mauritania Airlines International: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Mauritania Airlines International :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-500 2
Boeing 737-700 1

Diensten aan boord Mauritania Airlines International :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 2010

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 14.4


Mauritania Airlines International (L6/MAI)

Jetcost begrijpt dat u graag met Mauritania Airlines International vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Mauritania Airlines International. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Mauritania Airlines International geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Mauritania Airlines International mis te lopen.