Vluchten MIAT - Mongolian Airlines

Informatie over MIAT - Mongolian Airlines

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met MIAT - Mongolian Airlines die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is MIAT - Mongolian Airlines nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van MIAT - Mongolian Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot MIAT - Mongolian Airlines: 4 vliegtuigen

Details van de vloot van MIAT - Mongolian Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-800 2
Boeing 767 Boeing 767-300 2

Diensten aan boord MIAT - Mongolian Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : MIAT - Mongolian Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Ulaanbaatar (ULN).

Ulan Bator - Chinggis Khaan International (ULN / ZMUB)

Creatie datum 1954

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 11.2


MIAT - Mongolian Airlines (OM/MGL)

Vind de beste aanbiedingen van MIAT - Mongolian Airlines via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van MIAT - Mongolian Airlines. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van MIAT - Mongolian Airlines met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.