Vluchten monarch

Informatie over monarch

monarch is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van monarch. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van monarch.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met monarch te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot monarch: 32 vliegtuigen

Details van de vloot van monarch :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A300 Airbus A300-600 4
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A321 Airbus A321-200 16
Airbus A330 Airbus A330-200 2
Boeing 757 Boeing 757-200 3

Diensten aan boord monarch :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : monarch opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Londen - Luton (LTN).

London - Luton (LTN / EGGW)

Creatie datum 01-06-1967

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 14.3

monarch - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van monarch is Vantage Club.


monarch (ZB/MON)

Jetcost begrijpt dat u graag met monarch vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met monarch. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van monarch geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met monarch mis te lopen.