Vluchten Montenegro Airlines

Informatie over Montenegro Airlines

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Montenegro Airlines hebben vergelijken, inclusief de website van Montenegro Airlines zelf. Als er dus een goede deal voor Montenegro Airlines op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Montenegro Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Montenegro Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Montenegro Airlines: 6 vliegtuigen

Details van de vloot van Montenegro Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-195 3
Fokker F70 / F100 Fokker F100 3

Diensten aan boord Montenegro Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 24-10-1994

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 23


Montenegro Airlines (YM/MGX)

U vliegt graag met Montenegro Airlines, en u bent niet de enige, want Montenegro Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Montenegro Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Montenegro Airlines zelf kunt vinden!