Vluchten Myanmar Airways International

Informatie over Myanmar Airways International

Jetcost heeft dezegoedkope Myanmar Airways International-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Myanmar Airways International online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Myanmar Airways International, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Myanmar Airways International: 9 vliegtuigen

Details van de vloot van Myanmar Airways International :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 4
Airbus A320 Airbus A320-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 1

Diensten aan boord Myanmar Airways International :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Myanmar Airways International opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Yangon (RGN).

Yangon (Rangoon) - International (RGN / VYYY)

Start datum van de activiteit : 08-1993

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.1


Myanmar Airways International (8M/MMA)

Jetcost begrijpt dat u graag met Myanmar Airways International vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Myanmar Airways International. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Myanmar Airways International geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Myanmar Airways International mis te lopen.