Vluchten Okay Airways

Informatie over Okay Airways

Jetcost heeft dezegoedkope Okay Airways-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Okay Airways online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Okay Airways, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Okay Airways, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Okay Airways is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Okay Airways: 13 vliegtuigen

Details van de vloot van Okay Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 1
Boeing 737-800 12

Diensten aan boord Okay Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Okay Airways opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tianjin (TSN).

Tianjin - Binhai (TSN / ZBTJ)

Creatie datum 06-2004

Start datum van de activiteit : 11-03-2005

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 6.5


Okay Airways (BK/OKA)

Vind de beste aanbiedingen van Okay Airways via Jetcost. Met deze handige zoekmachine krijgt u snel een overzicht van de verschillende tickets van Okay Airways. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende bestemmingen en prijzen van Okay Airways met elkaar vergelijken. Wees dus slim en begin elke reis bij Jetcost.