Vluchten Peruvian Airlines

Informatie over Peruvian Airlines

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met Peruvian Airlines die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is Peruvian Airlines nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Peruvian Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Peruvian Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Peruvian Airlines: 10 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Peruvian Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-200 7
Boeing 737-300 3

Diensten aan boord Peruvian Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 29.2


Peruvian Airlines (P9/PVN)

Veel reizigers kiezen voor Peruvian Airlines vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Peruvian Airlines. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Peruvian Airlines op een rijtje.