Vluchten REX (Regional Express)

Informatie over REX (Regional Express)

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van REX (Regional Express) hebben vergelijken, inclusief de website van REX (Regional Express) zelf. Als er dus een goede deal voor REX (Regional Express) op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met REX (Regional Express), door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met REX (Regional Express) is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot REX (Regional Express): 19 vliegtuigen

Details van de vloot van REX (Regional Express) :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Saab 340 Saab 340-Saab 340 19

Diensten aan boord REX (Regional Express) :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 18.2


REX (Regional Express) (ZL/RXA)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met REX (Regional Express), als het ook makkelijk kan? U wilt graag met REX (Regional Express) vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope REX (Regional Express)-tickets te pakken heeft.