Vluchten Royal Flight

Informatie over Royal Flight

Royal Flight is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Royal Flight. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Royal Flight.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met Royal Flight te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot Royal Flight: 6 vliegtuigen + 5 op bestelling

Details van de vloot van Royal Flight :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-800 1
Boeing 757 Boeing 757-200 5

Diensten aan boord Royal Flight :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 2013

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.4


Royal Flight (4R/ABG)

Jetcost begrijpt dat u graag met Royal Flight vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Royal Flight. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Royal Flight geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Royal Flight mis te lopen.