Vluchten Safi Airways

Informatie over Safi Airways

Safi Airways is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Safi Airways. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Safi Airways.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Safi Airways gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Safi Airways wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Safi Airways gewenst!

Vloot Safi Airways: 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Safi Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 2
Airbus A320 Airbus A320-200 1
Boeing 757 Boeing 757-200 1
Boeing 767 Boeing 767-200 1

Diensten aan boord Safi Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 09-2006

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 18.4


Safi Airways (4Q/SFW)

Jetcost begrijpt dat u graag met Safi Airways vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Safi Airways. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Safi Airways geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Safi Airways mis te lopen.