Vluchten Shandong Airlines

Informatie over Shandong Airlines

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Shandong Airlines hebben vergelijken, inclusief de website van Shandong Airlines zelf. Als er dus een goede deal voor Shandong Airlines op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Shandong Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Shandong Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Shandong Airlines: 76 vliegtuigen

Details van de vloot van Shandong Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 4
Boeing 737-700 3
Boeing 737-800 62
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 5
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 2

Diensten aan boord Shandong Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Shandong Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Jinan (TNA).

Jinan - Yaoqiang International (TNA / ZSTN)

Creatie datum 12-03-1994

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 4.4


Shandong Airlines (SC/CDG)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Shandong Airlines, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Shandong Airlines vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Shandong Airlines-tickets te pakken heeft.