Vluchten Shenzhen Airlines

Informatie over Shenzhen Airlines

Jetcost heeft dezegoedkope Shenzhen Airlines-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Shenzhen Airlines online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Shenzhen Airlines, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Shenzhen Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Shenzhen Airlines: 138 vliegtuigen + 3 op bestelling

Details van de vloot van Shenzhen Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 5
Airbus A320 Airbus A320-200 61
Boeing 737 Boeing 737-700 4
Boeing 737-800 62
Boeing 737-900 5

Diensten aan boord Shenzhen Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Shenzhen Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Shenzhen (SZX).

Shenzhen - Bao'an International (SZX / ZGSZ)

Creatie datum 11-1992

Start datum van de activiteit : 17-09-1993

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 5.3


Shenzhen Airlines (ZH/CSZ)

Jetcost begrijpt dat u graag met Shenzhen Airlines vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Shenzhen Airlines. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Shenzhen Airlines geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Shenzhen Airlines mis te lopen.