Vluchten Sky Express

Informatie over Sky Express

Sky Express is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Sky Express. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Sky Express.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Sky Express: 7 vliegtuigen

Details van de vloot van Sky Express :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A319 Airbus A319-100 3
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 737-500 2

Diensten aan boord Sky Express :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Sky Express opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Kreta - Heraklion (HER).

Creatie datum 03-2006

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15.4

Sky Express - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Sky Express is EVERYBODY FLIES.


Sky Express (XW/SXR)

Jetcost begrijpt dat u graag met Sky Express vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Sky Express. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Sky Express geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Sky Express mis te lopen.