Vluchten SkyWork Airlines

Informatie over SkyWork Airlines

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met SkyWork Airlines te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot SkyWork Airlines: 7 vliegtuigen

Details van de vloot van SkyWork Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Dornier Do-328 Dornier Do-328 5

Diensten aan boord SkyWork Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : SkyWork Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Berne (BRN).

Bern - Belp (BRN / LSZB)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Sky Work AG

Creatie datum 1983

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 13.4


SkyWork Airlines (SX/SRK)

U vliegt graag met SkyWork Airlines, en u bent niet de enige, want SkyWork Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van SkyWork Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van SkyWork Airlines zelf kunt vinden!