Vluchten Solomon Airlines

Informatie over Solomon Airlines

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Solomon Airlines gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Solomon Airlines wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Solomon Airlines gewenst!

Vloot Solomon Airlines: 2 vliegtuigen

Details van de vloot van Solomon Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 1
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-100 1

Diensten aan boord Solomon Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 22.5


Solomon Airlines (IE/SOL)

Jetcost begrijpt dat u graag met Solomon Airlines vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met Solomon Airlines. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van Solomon Airlines geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met Solomon Airlines mis te lopen.