Vluchten Southwest Airlines

Informatie over Southwest Airlines

Dankzij het handige overzicht dat Jetcost u biedt van alle deals met Southwest Airlines die momenteel op internet staan, weet u zeker dat u nooit een te hoge prijs betaalt. Al is Southwest Airlines nog zo’n gewilde luchtvaartmaatschappij, Jetcost vindt toch de beste prijzen voor u! En dat is wel zo fijn.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Southwest Airlines, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Southwest Airlines is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Southwest Airlines: 572 vliegtuigen + 25 op bestelling

Details van de vloot van Southwest Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-300 163
Boeing 737-500 25
Boeing 737-700 374
Boeing 737-800 10

Diensten aan boord Southwest Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Southwest Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Dallas - Fort Worth International (DFW).

Creatie datum 15-03-1967

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 12

Southwest Airlines - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Southwest Airlines is Rapid Rewards.


Southwest Airlines (WN/SWA)

Veel reizigers kiezen voor Southwest Airlines vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Southwest Airlines. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Southwest Airlines op een rijtje.