Vluchten Spanair

Informatie over Spanair

Jetcost heeft dezegoedkope Spanair-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van Spanair online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met Spanair, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Spanair: 30 vliegtuigen

Details van de vloot van Spanair :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 20
Airbus A321 Airbus A321-200 5
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 1
McDonnell-Douglas MD-83 3
McDonnell-Douglas MD-87 1

Diensten aan boord Spanair :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Spanair opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Barcelona (BCN).

Barcelona - El Prat (BCN / LEBL)

Creatie datum 12-1986

Start datum van de activiteit : 03-1988

Einddatum van de activiteit : 27-01-2012

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 11.8

Spanair - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Spanair maakt deel uit van de alliantie Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van Spanair is SpanairStar.


Spanair (JK/JKK)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Spanair, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Spanair vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Spanair-tickets te pakken heeft.