Vluchten Tianjin Airlines

Informatie over Tianjin Airlines

Tianjin Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Tianjin Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Tianjin Airlines.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Tianjin Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Tianjin Airlines: 82 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Tianjin Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 9
Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-145 23
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 50

Diensten aan boord Tianjin Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Tianjin Airlines opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tianjin (TSN).

Tianjin - Binhai (TSN / ZBTJ)

Creatie datum 2004

Start datum van de activiteit : 08-06-2009

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 3.4


Tianjin Airlines (GS/GCR)

U vliegt graag met Tianjin Airlines, en u bent niet de enige, want Tianjin Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Tianjin Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Tianjin Airlines zelf kunt vinden!