Vluchten Tigerair Mandala

Informatie over Tigerair Mandala

Tigerair Mandala is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Tigerair Mandala. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Tigerair Mandala.

Jetcost is een toonaangevende vergelijkingssite van vluchten, hotels en autoverhuur. Via Jetcost vindt u snel de beste aanbieding voor elke reis. En niet alleen voor vakanties kunt u bij Jetcost terecht, ook voor zakenreizen vindt u snel een overzicht van de beste prijzen voor elke bestemming!

Vloot Tigerair Mandala: 9 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Tigerair Mandala :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 9

Diensten aan boord Tigerair Mandala :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Tigerair Mandala opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Jakarta - Soekarno-Hatta (CGK).

Jakarta - Soekarno Hatta International (CGK / WIII)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : PT Mandala Airlines

Creatie datum 17-04-1969

Start datum van de activiteit : 05-04-2012

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 2.3


Tigerair Mandala (RI/MDL)

U vliegt graag met Tigerair Mandala, en u bent niet de enige, want Tigerair Mandala is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Tigerair Mandala. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Tigerair Mandala zelf kunt vinden!