Vluchten Trans Air Congo (TAC)

Informatie over Trans Air Congo (TAC)

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Trans Air Congo (TAC) hebben vergelijken, inclusief de website van Trans Air Congo (TAC) zelf. Als er dus een goede deal voor Trans Air Congo (TAC) op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Trans Air Congo (TAC), door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Trans Air Congo (TAC) is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Trans Air Congo (TAC): 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Trans Air Congo (TAC) :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 737 Boeing 737-200 3
Boeing 737-300 2

Diensten aan boord Trans Air Congo (TAC) :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 24-08-1994

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 26.3


Trans Air Congo (TAC) (Q8/TSG)

U vliegt graag met Trans Air Congo (TAC), en u bent niet de enige, want Trans Air Congo (TAC) is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Trans Air Congo (TAC). U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Trans Air Congo (TAC) zelf kunt vinden!