Vluchten TransAsia Airways

Informatie over TransAsia Airways

Jetcost heeft dezegoedkope TransAsia Airways-tickets voor u, doordat wij een overzicht hebben van alle huidige aanbiedingen van TransAsia Airways online. Dus in plaats van dat u op verschillende sites gaat zoeken naar goedkope vluchten met TransAsia Airways, doet Jetcost dat voor u! Dat maakt het plannen van uw reis wel zo gemakkelijk.

Dankzij Jetcost is het dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om een goedkope vlucht met TransAsia Airways te vinden. En mocht u uw reis nog wat willen uitbreiden: Jetcost zoekt voor u ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en package deals! Met behulp van Jetcost weet u dus zeker dat u nooit meer geld uitgeeft aan uw reis dan nodig is.

Vloot TransAsia Airways: 21 vliegtuigen

Details van de vloot van TransAsia Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 4
Airbus A321 Airbus A321-100 5
Airbus A321-200 1
Airbus A330 Airbus A330-300 2
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 9

Diensten aan boord TransAsia Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 01-01-1992

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 10.7


TransAsia Airways (GE/TNA)

U vliegt graag met TransAsia Airways, en u bent niet de enige, want TransAsia Airways is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van TransAsia Airways. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van TransAsia Airways zelf kunt vinden!