Vluchten Tunisair Express

Informatie over Tunisair Express

Tunisair Express is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Tunisair Express. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Tunisair Express.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Tunisair Express gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Tunisair Express wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Tunisair Express gewenst!

Vloot Tunisair Express: 5 vliegtuigen

Details van de vloot van Tunisair Express :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 1
ATR 42/72-ATR 72 3
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 1

Diensten aan boord Tunisair Express :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Tunisair Express opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Tunes - Carthage (TUN).

Tunis - Carthage (TUN / DTTA)

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 14.3


Tunisair Express (UG/TUX)

Veel reizigers kiezen voor Tunisair Express vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Jetcost kunt u snel een overzicht vinden van de verschillende vluchten van Tunisair Express. Zo weet u precies naar welke bestemming u kunt vliegen voor welke prijs. In no-time heeft u de beste aanbiedingen van Tunisair Express op een rijtje.