Vluchten Turkmenistan Airlines

Informatie over Turkmenistan Airlines

Turkmenistan Airlines is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van Turkmenistan Airlines. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van Turkmenistan Airlines.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Turkmenistan Airlines en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Turkmenistan Airlines: 27 vliegtuigen

Details van de vloot van Turkmenistan Airlines :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Boeing 717 Boeing 717-200 6
Boeing 737 Boeing 737-300 3
Boeing 737-700 4
Boeing 737-800 5
Boeing 757 Boeing 757-200 4
Boeing 777 Boeing 777-200 3
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 1

Diensten aan boord Turkmenistan Airlines :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.1


Turkmenistan Airlines (T5/TUA)

U vliegt graag met Turkmenistan Airlines, en u bent niet de enige, want Turkmenistan Airlines is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Turkmenistan Airlines. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Turkmenistan Airlines zelf kunt vinden!