Vluchten UTair-Ukraine

Informatie over UTair-Ukraine

UTair-Ukraine is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen onder de gebruikers van Jetcost. Met name de service en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Met het zoekformulier op de site van Jetcost vindt u eenvoudig de verschillende vluchten en de beste deals van UTair-Ukraine. Kijk daarom vandaag nog op Jetcost voor de goedkoopste tickets van UTair-Ukraine.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met UTair-Ukraine gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met UTair-Ukraine wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met UTair-Ukraine gewenst!

Vloot UTair-Ukraine: 15 vliegtuigen

Details van de vloot van UTair-Ukraine :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 3
ATR 42/72-ATR 72 5
Boeing 737 Boeing 737-500 1
Boeing 737-800 3
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 3

Diensten aan boord UTair-Ukraine :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : UTair-Ukraine opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Kiev - Zhuliany International (IEV).

Kiev - Zhuliany (IEV / UKKK)

Creatie datum 09-2008

Start datum van de activiteit : 12-2009

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 13.7


UTair-Ukraine (QU/UTN)

Jetcost begrijpt dat u graag met UTair-Ukraine vliegt; al vele Jetcostgebruikers gingen u voor in het plannen van een vlucht met UTair-Ukraine. Jetcost is daardoor een ware kenner van de beste deals van UTair-Ukraine geworden! Het zal dankzij Jetcost dus onmogelijk worden de goedkoopste tickets met UTair-Ukraine mis te lopen.