Vluchten Virgin Atlantic

Informatie over Virgin Atlantic

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Virgin Atlantic en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Virgin Atlantic: 39 vliegtuigen + 4 op bestelling

Details van de vloot van Virgin Atlantic :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-300 3
Airbus A340 Airbus A340-300 4
Airbus A340-600 19
Boeing 747 Boeing 747-400 13

Diensten aan boord Virgin Atlantic :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Virgin Atlantic opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Londen - Heathrow (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Virgin Atlantic Airways Ltd.

Creatie datum 22-06-1984

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 9.1

Virgin Atlantic - Alliantie en Loyaliteitsprogramma (frequent flyer program) : Het loyaliteitsprogramma van Virgin Atlantic is Flying Club.


Virgin Atlantic (VS/VIR)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Virgin Atlantic, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Virgin Atlantic vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Virgin Atlantic-tickets te pakken heeft.