Vluchten Welcome Air

Informatie over Welcome Air

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Jetcost is niet alleen zeer geschikt voor reizigers die al weten waar ze naar toe willen. Jetcost kan u ook helpen bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Bekijk bijvoorbeeld het overzicht van Welcome Air en u weet meteen welke bestemmingen er binnen uw budget passen. En Jetcost helpt u vervolgens ook nog eens aan de beste hotels en autoverhuurders ter plaatste…

Vloot Welcome Air: 3 vliegtuigen

Details van de vloot van Welcome Air :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Dornier Do-328 Dornier Do-328 2
Dornier Do-328JET 1

Diensten aan boord Welcome Air :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Hub : Welcome Air opereert hoofdzakelijk uit de luchthaven Innsbruck (INN).


Welcome Air (2W/WLC)

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken bij het plannen van een reis met Welcome Air, als het ook makkelijk kan? U wilt graag met Welcome Air vliegen, maar uiteraard niet te veel betalen voor uw ticket. Dat hoeft ook niet dankzij Jetcost! Met Jetcost weet u namelijk zeker dat u altijd goedkope Welcome Air-tickets te pakken heeft.