Vluchten Wind Rose Aviation

Informatie over Wind Rose Aviation

Via Jetcost kunt u alle reiswebsites die aanbiedingen van Wind Rose Aviation hebben vergelijken, inclusief de website van Wind Rose Aviation zelf. Als er dus een goede deal voor Wind Rose Aviation op internet staat, zal Jetcost die voor u vinden! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een datum te kiezen die u goed uitkomt.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met Wind Rose Aviation, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met Wind Rose Aviation is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot Wind Rose Aviation: 9 vliegtuigen

Details van de vloot van Wind Rose Aviation :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A320 Airbus A320-200 2
Airbus A321 Airbus A321-200 5
Airbus A330 Airbus A330-200 1
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 1

Diensten aan boord Wind Rose Aviation :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Luchtvaartmaatschappij volledige naam : Wind Rose Aviation Company Ltd.

Creatie datum 2007

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 16.2


Wind Rose Aviation (7W/WRC)

U vliegt graag met Wind Rose Aviation, en u bent niet de enige, want Wind Rose Aviation is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Wind Rose Aviation. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Wind Rose Aviation zelf kunt vinden!