Vluchten XL Airways France

Informatie over XL Airways France

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Zorg dus dat u nooit meer te veel betaalt voor uw vluchten met XL Airways France, door vanaf nu altijd Jetcost te gebruiken. Iedereen wil natuurlijk een redelijke prijs voor zijn of haar ticket betalen, maar Jetcost gaat verder dan alleen een redelijke prijs. Wij vinden namelijk gegarandeerd de beste deals voor u, of dat nu met XL Airways France is of een andere maatschappij. Goede vlucht gewenst!

Vloot XL Airways France: 7 vliegtuigen

Details van de vloot van XL Airways France :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A330 Airbus A330-200 3
Airbus A330-300 1
Boeing 737 Boeing 737-800 2

Diensten aan boord XL Airways France :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 11-2006

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 8.4


XL Airways France (SE/XLF)

U vliegt graag met XL Airways France, en u bent niet de enige, want XL Airways France is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van XL Airways France. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van XL Airways France zelf kunt vinden!