Vluchten Yemenia - Yemen Airways

Informatie over Yemenia - Yemen Airways

Jetcost is een zoekmachine die vliegtickets voor u vergelijkt. U kunt niet alleen zoeken op bestemming, maar ook op luchtvaartmaatschappij. Jetcost doorzoekt meer dan 250 websites voor u, waardoor u nooit meer te veel betaalt voor uw vlucht. In de zoekresultaten wordt duidelijk aangegeven bij welke aanbieder u het best kunt boeken.

Sluit die zes verschillende tabbladen met reiswebsites dus maar, want Jetcost vindt de beste deals met Yemenia - Yemen Airways gewoon razendsnel voor u. Of u nu economy class, business class of first class met Yemenia - Yemen Airways wilt vliegen, met Jetcost hebt u zo de goedkoopste vluchten te pakken. Een goede vlucht met Yemenia - Yemen Airways gewenst!

Vloot Yemenia - Yemen Airways: 10 vliegtuigen + 1 op bestelling

Details van de vloot van Yemenia - Yemen Airways :

Type vliegtuig Model vliegtuig Aantal vliegtuigen
Airbus A310 Airbus A310-300 3
Airbus A320 Airbus A320-200 2
Airbus A330 Airbus A330-200 2
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-100 3

Diensten aan boord Yemenia - Yemen Airways :

Informatie bagage (extra kosten,...):

Creatie datum 04-08-1961

Start datum van de activiteit : 1962

Gemiddelde leeftijd van de vloot : 15


Yemenia - Yemen Airways (IY/IYE)

U vliegt graag met Yemenia - Yemen Airways, en u bent niet de enige, want Yemenia - Yemen Airways is een gewilde luchtvaartmaatschappij onder Jetcostgebruikers. Gelukkig heeft Jetcost voor u de beste deals van Yemenia - Yemen Airways. U zult het misschien niet geloven, maar ze zijn vaak nog goedkoper dan u op de site van Yemenia - Yemen Airways zelf kunt vinden!