Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

De beste luchtvaartmaatschappijen

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:
De economie in het luchtvervoer heeft dit jaar veel veranderingen ondergaan. Zoek uit welke luchtvaartmaatschappijen de beste zijn en welke het gesprek zijn geweest van de stad voor hun speciale gezondheidsmaatregelen als reactie op de Covid-crisis.
De beste luchtvaartmaatschappijen

De beste luchtvaartmaatschappijen in 2020


Er zijn veel factoren bestudeerd om te bepalen welke luchtvaartmaatschappijen in 2020 de beste zijn. Airlineratings.com heeft de top 20 van veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld op een rijtje gezet op basis van haar eigen beoordelingssysteem. Deze bepalende factoren zijn onder andere operationele veiligheid, meningen van passagiers, winstgevendheid, evaluatie van investeringen, de leeftijd van de vloot en aanbiedingen zoals Premium Economy class, langeafstandsvluchten en stoelopties in andere klassen. Hier is het resultaat van de studie in numerieke volgorde:

Qantas, Air New Zealand, EVA Air, Etihad, Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates, Alaska Airlines, Cathay Pacific Airways, Virgin Australia, Hawaiian Airlines, Virgin Atlantic Airlines, TAP Portugal, SAS, Royal Jordanian, Swiss, Finnair, Lufthansa, Aer Lingus en KLM.
 

Luchtvaartmaatschappijen die speciale gezondheidsmaatregelen hebben genomen in verband met de crisis

Na bijna tot stilstand te zijn gekomen door de uitbraak van het coronavirus, richt de luchtvaartindustrie haar collectieve aandacht op wat er nodig is om de passagiers weer te laten vliegen. De eerste stap: vliegers zich veilig laten voelen in de beperkte ruimte van een vliegtuig met nieuwe regelgeving aan boord.

Hier zijn enkele luchtvaartmaatschappijen die nieuwe gezondheidsmaatregelen voor hun reizigers hebben ingevoerd:

Air Canada
Vanaf 15 mei is Air Canada begonnen met contactloze infrarood temperatuursonderzoeken voor alle passagiers. Sinds 20 april heeft het bedrijf ook maskers of gezichtsbedekking nodig voor alle passagiers.

Air France
Maskers zijn nu verplicht voor alle passagiers van Air France sinds 11 mei. De luchtvaartmaatschappij zegt dat ze alle klanten op aankomende vluchten via e-mail of sms zal contacteren om hen eraan te herinneren dat ze één of meerdere gezichtsbedekkingen moeten hebben voor hun reis.

Emirates
Alle passagiers zijn sinds april verplicht om een masker te dragen aan boord van de Emiratenvluchten. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook nieuwe richtlijnen voor beschermende uitrusting van haar cabinepersoneel geïntroduceerd, waaronder een wegwerpjurk over hun uniformen, masker, veiligheidsbril en handschoenen.

Ryanair
Wanneer de ultra-lagekostenmaatschappij de meeste van haar vluchten op 1 juli hervat, zullen zowel de passagiers als de bemanning gezichtsmaskers moeten dragen aan boord van het vliegtuig en in de luchthaventerminal. Andere veiligheidsmaatregelen van de luchtvaartmaatschappij omvatten minder ingecheckte tassen en de service tijdens de vlucht van voorverpakte hapjes en drankjes voor de aankoop.

American Airlines
Vanaf 11 mei moeten alle passagiers op alle vluchten gezichtsbedekkingen dragen (stewardessen zijn sinds 1 mei verplicht om maskers te dragen). Naarmate de bevoorrading en de operationele omstandigheden het toelaten, zal de luchtvaartmaatschappij gezichtsmaskers en ontsmettingsdoekjes uitdelen aan alle klanten.

Laatste vluchten Zoeken

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.