Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

De 8 fouten die uw vakantie duur maken

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:


Je hoeft je bankrekening niet leeg te maken om op vakantie te gaan. U hoeft alleen maar te anticiperen om onnodige kosten te voorkomen. Hier zijn onze geweldige tips over wat u niet mag doen als u op vakantie gaat:
 

1. Het niet controleren van uw creditcardkosten in het buitenland

Uw creditcard brengt mogelijk extra bankkosten in rekening bij aankopen of opnames in het buitenland. Om dit te voorkomen, neemt u voordat u vertrekt contact op met uw bank en meldt u zich aan voor een tijdelijke optie waarmee u deze extra kosten kunt minimaliseren.

2. Je telefoonabonnement in het buitenland niet controleren
In het buitenland kan de prijs van een telefoontje erg hoog zijn en zeker voor een internetverbinding vanaf je smartphone. Het is belangrijk om bij uw mobiele operator na te gaan wat de voorwaarden zijn die verbonden zijn aan uw abonnement in het buitenland. Het beste is om een ​​optie voor het buitenland af te sluiten, alleen voor de tijd van uw reis. Dit voorkomt overbilling.

3. Betalen van uw tickets voor musea, shows, uitjes

Als u ter plaatse uw vrijetijdskaartjes koopt, zijn de prijzen vaak duur. Neem de reflex om naar de online culturele platforms te gaan om uw ticket online te boeken en profiteer van promoties en kortingsbonnen. Dit bespaart u ook tijd!

4. Geen verzekering afsluiten

Het is beter om je op het ergste voor te bereiden dan er later spijt van te krijgen. Wees vooruitziend met verzekeringen. Vooral ziektekostenverzekering. Als u tijdens uw reis gewond raakt, kunnen ziekenhuiskosten erg duur zijn, afhankelijk van het land. Hetzelfde geldt voor een reisverzekering, die nodig is om u te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen (bijvoorbeeld bij annulering).

5. Uw paspoort verliezen

Een dwaze fout die iedereen kan overkomen ... Vergeet niet om fotokopieën te maken van uw paspoort en deze op verschillende plaatsen te bewaren. In geval van diefstal of verlies bespaart u tijd op het consulaat, dat er dankzij uw nummer gemakkelijker een aflevert.

6. Te veel dingen meenemen
Informeer vooraf bij uw reisorganisatie welke ruim- en handbagage is toegestaan ​​en wat het maximale gewicht is. Als u zich niet aan deze limieten houdt, kan er een forse bagagetoeslag in rekening worden gebracht. Zorg ervoor dat u deze informatie controleert voor de heen- en terugreizen, die soms kunnen verschillen. Houd er rekening mee dat u met een paar souvenirgeschenken zwaarder kunt vertrekken.

7. Geen budget opstellen

Als u uw budget van tevoren plant, kunt u rustiger vertrekken. Met een idee in gedachten kunt u voldoende sparen en opzij zetten om transport en on-site kosten te betalen. Dit voorkomt dat u spijt krijgt van de kosten wanneer u thuiskomt of dat u uzelf te veel beperkt en er geen gebruik van maakt.

8. Kopen zonder te vergelijken

Gooi jezelf niet op het eerste vliegticket dat je vindt. De prijs van een reis kan sterk variëren, afhankelijk van het schema, de reisorganisatie, de luchthaven ... We raden u ten zeerste aan de prijzen te vergelijken op een prijsvergelijkingswebsite. Jetcost vergelijkt voor u gratis alle prijzen van vluchten, dus profiteer ervan!

Laatste vluchtzoekopdrachten

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.