Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Fietsvriendelijke steden

De fiets is nog steeds een van de meest efficiënte, praktische en betrouwbare middelen om zich te verplaatsen. Laten we enkele van de beste fietsvriendelijke steden ontdekken!
 

Kopenhagen, Denemarken

Fietsvriendelijke steden
Met de cijfers in de hand is het gemakkelijk te zien waarom Kopenhagen (en Denemarken) een van de beste steden ter wereld is om met de fiets te reizen: meer dan 60 procent van het woon-werkverkeer van de inwoners naar werk of school gaat per fiets, er zijn vier fietsbruggen en meer dan honderd kilometer aan nieuwe regionale fietssnelwegen. Vrijwel iedereen hier verplaatst zich met de fiets en er is alle reden om dat ook op vakantie te doen!

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Kopenhagen
 

Amsterdam, Nederland

Fietsvriendelijke steden
Amsterdam is al lang de fietsvriendelijke stad bij uitstek. De fiets is hier het belangrijkste vervoermiddel, zowel voor de plaatselijke bevolking als voor toeristen. Amsterdam per fiets bezoeken is een van de leukste ervaringen die je op vakantie kunt hebben. En de stad is voortdurend in ontwikkeling: met 11.000 nieuwe inwoners per jaar creëert Amsterdam nieuwe faciliteiten en routes om nog meer fietsen te kunnen herbergen. 

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Amsterdam

 

Straatsburg, Frankrijk

Fietsvriendelijke steden
Straatsburg wordt al lang erkend als de belangrijkste fietsstad van Frankrijk en heeft haar status als ideale stad voor fietsers weten te behouden door de bestaande voorzieningen voortdurend te verbeteren en de fietssnelwegen van Vélostras uit te breiden naar de buitenwijken. Het resultaat is een prachtige stad om sereen per fiets te bezoeken.

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Straatsburg

 

Oslo, Noorwegen

Fietsvriendelijke steden
De hoofdstad van Noorwegen is een voorbeeld voor alle steden waarvan wordt gezegd dat ze te heuvelachtig of te sneeuwzeker zijn om er serieus te fietsen. Met een focus op het stadscentrum zijn auto's sinds 2017 verbannen uit een deel van de stedelijke kern en dit heeft de groei van de fiets als vervoermiddel een kickstart gegeven. Sindsdien zijn er steeds meer fietspaden aangelegd in Oslo, waardoor het een ideale bestemming is om rond te fietsen.

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Oslo

 

Helsinki, Finland

Fietsvriendelijke steden
Met de ambitieuze doelstelling om de beste duurzame vervoersmetropool ter wereld te worden, is de Finse hoofdstad op de goede weg. Met meer dan 800 kilometer aan fietsroutes en 12 kilometer aan fietssnelwegen legt de stad sterk de nadruk op de fiets. Alles ten goede voor zowel de lokale bevolking als voor ons reizigers!

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Helsinki 

 

Ljubljana, Slovenië

Fietsvriendelijke steden
De Sloveense hoofdstad zet al jaren in op innovatie en ontwikkeling ten gunste van de fiets. De fiets is hier nu een van de belangrijkste vervoermiddelen en de stad past zich steeds meer aan om fietsen niet alleen gemakkelijk maar ook plezierig te maken voor iedereen, zowel inwoners als niet-lokalen!

Bekijk vluchtaanbiedingen naar Ljubljana
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.