Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

Hoe kom je in de eerste klas terecht?

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:
Nog niet zo lang geleden was een vluchtupgrade niet het zeldzame dat het vandaag de dag is. Vandaag de dag is de kans op een upgrade kleiner geworden, maar er is nog steeds de mogelijkheid om gratis een upgrade naar eerste klasse te krijgen, hier zijn enkele tips over hoe je naar eerste klasse kan worden geüpgraded:
 

1- Wees een trouwe klant

Hoe kom je in de eerste klas terecht?
Als je veel op dezelfde luchtvaartmaatschappij vliegt, stijgen de mogelijkheden om updates te krijgen. Reizigers die mijlen verdienen zijn de eersten die worden gekozen voor de meeste upgrades. Als je vaak met dezelfde luchtvaartmaatschappij reist, zie je vaak gratis upgrade-aanbiedingen.
 

2- Krijg een creditcard van de luchtvaartmaatschappij

Met behulp van een creditcard van de luchtvaartmaatschappij kunt u mijlen, met inbegrip van inschrijvingsbonussen, die u kunt toepassen in de richting van upgrades.
 

3- Zo snel mogelijk online inchecken

De eerste heeft de beste kans om een upgrade te krijgen, ook al is dat meestal tegen betaling. Naarmate de minuten verstrijken en meer en meer reizigers aankomen, zullen sommigen van hen zoeken en betalen voor upgrades, en zodra die stoelen uitverkocht zijn, heb je geen kans meer om te upgraden.
 

4- Vraag het gewoon

Tijdens het aan boord gaan kun je gewoon beleefd vragen of het bedrijf aan het upgraden is naar eerste klas. Er zijn vele redenen waarom er een upgrade zou kunnen zijn en vragen kost niets!
Hoe kom je in de eerste klas terecht?

5- Volledige vluchten geven je een betere kans

Als de vlucht vol is, zijn de kansen beter. Luchtvaartmaatschappijen plannen zorgvuldig hoeveel meer vluchten ze nemen, en soms moeten passagiers naar andere klassen worden verplaatst om ze allemaal te kunnen opvangen. Daarom worden luchtvaartmaatschappijen op een volledige vlucht soms gedwongen om mensen te upgraden. In dit geval heb je misschien geluk.
 

6- Zoek naar promoties

Soms maken luchtvaartmaatschappijen promoties op zakelijke en eersteklas tickets, zoals twee-voor-één promoties. In dit geval kunt u twee eersteklas tickets kopen voor de prijs van twee economy class tickets! Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de promoties voor de vlucht waarin u geïnteresseerd bent, deze aanbiedingen vervallen meestal snel!
 

7- Vraag uw reisagent

Als u uw reis boekt bij een reisbureau kunt u vragen of er een mogelijkheid is om een eerste klas ticket te krijgen in plaats van een economy ticket. Reisbureaus hebben goede relaties met verkopers van luchtvaartmaatschappijen en dit kan je een kans geven om een aantal gunsten te verdienen, net als een geüpgraded ticket.

Laatste vluchten Zoeken

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.