Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

Hoe zullen vluchten zijn na de pandemie?

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:
COVID-19 heeft de reisindustrie van streek gemaakt en de wereld tot stilstand gebracht. Voor het eerst in de geschiedenis leeft bijna 90% van de wereldbevolking nu in landen met reisbeperkingen. Luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en de toeristische industrie als geheel behoren tot de meest getroffenen.
Hoe zullen vluchten zijn na de pandemie?
We zullen weer gaan reizen, maar het zal nog wel even duren. Zelfs als de grenzen weer opengaan, zullen de reizigers er zeker van moeten zijn dat het instappen in een vliegtuig veilig is en dat ze het land van bestemming kunnen binnenkomen. Er zullen nieuwe protocollen en systemen voor de beveiliging van de gezondheid moeten komen, en die moeten nog worden gedefinieerd. 

De meest directe en misschien wel meest zichtbare verandering zal de overgang zijn naar contactloos reizen, vanaf de stoep van de luchthaven tot aan het inchecken in het hotel. Zelfs met de strenge schoonmaakprotocollen die van kracht zijn, vormt de uitwisseling van reisdocumenten en contactoppervlakken door middel van inchecken, beveiliging, grenscontrole en instappen nog steeds een aanzienlijk risico op besmetting voor zowel reizigers als personeel.
Hoe zullen vluchten zijn na de pandemie?
Er zullen contactloze opties in het spel komen, waaronder technologieën voor het invoeren van gegevens en het scannen van documenten, terwijl contact- en zelfs spraakcommando's worden vermeden. Papieren paspoorten zijn nog steeds vereist als belangrijkste identiteitsvorm voor reizigers. In een contactloze situatie zal de invoering van gestandaardiseerde digitale reisgegevens en -initiatieven worden versneld en aangepast aan deze nieuwe context.

Zeker op korte termijn zal het reizen meer doelgericht worden gedefinieerd. Elke zakelijke reis zal strikt moeten worden gevalideerd als een economische activiteit, waarbij bedrijven het aantal werknemers dat voor hen reist, zullen moeten beperken. Landen zullen waarschijnlijk alleen hun grenzen openen waar het niet voor niets is en waar het veilig is om reizigers te laten passeren. Dit kan betekenen dat u een tijdelijk visum en meer documentatie moet meenemen als u op reis gaat.

Laatste vluchten Zoeken

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.