Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen

Reizen met uw huisdier kan moeilijk zijn, dus hebben wij enkele van de beste huisdiervriendelijke bestemmingen geselecteerd om het reizen met uw dierenvrienden gemakkelijk en aangenaam te maken!
 

Ljubljana, Slovenië

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen
De schilderachtige hoofdstad van Slovenië, een juweel van Midden-Europa, is een ideale bestemming voor een vakantie met uw huisdier. Behalve dat ze veilig worden toegelaten in hotels, restaurants en in het openbaar vervoer, vindt u in het centrum van de stad twee prachtige hondenparken waar u uw viervoeter vrij kunt laten rondlopen. Buiten de stad daarentegen vindt u plaatsen zoals de paden rond het meer van Bled of de Savica waterval, ideale bestemmingen voor een uitstapje buiten de stad.  

Zie vluchtaanbiedingen naar Ljubljana
 

Zurich, Zwitserland

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen
Zürich is een ideale bestemming voor een huisdiervriendelijke vakantie. Huisdieren zijn hier bijna overal welkom! Overal in Zürich kom je honden tegen, van toprestaurants tot winkels in het centrum van de stad. Het is helemaal niet moeilijk om accommodatie te vinden die een huisdiervriendelijk beleid voert en zelfs in het openbaar vervoer is toegestaan. In principe kun je vrij doen wat je wilt in het gezelschap van je dierenvriend!

Zie vluchtaanbiedingen naar Zürich

 

Riga, Letland

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen
Letland is een van de meest huisdiervriendelijke landen van Europa. De meeste hotels en restaurants hebben een zeer huisdiervriendelijk beleid. Het enige minpuntje is dat kerken, musea en galeries (in de regel) geen dieren toelaten, een minpuntje dat wordt gecompenseerd door de vele parken en openbare ruimten, ideale plekken om tijd buiten door te brengen met uw dierenvriend, en de vele wandelpaden in de omgeving. 

Zie vluchtaanbiedingen naar Riga
 

Palermo, Italië

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen
Palermo is de hoofdstad van Sicilië en een prachtige stad van kunst en cultuur. Het ontbreekt Palermo aan niets om er een vakantiebestemming voor elk wat wils van te maken. Er zijn veel huisdiervriendelijke voorzieningen en een originele speelplaats die alleen toegankelijk is voor honden. Net buiten de stad is er ook het prachtige vrije strand van Balestrate, waar u met uw huisvriend kunt genieten van de zon en de zee van Sicilië. Palermo was ook de eerste stad in Zuid-Italië waar een Cat Café werd geopend, een bijzondere bar die zeer populair is in Japan, waar je een kopje koffie of gebak kunt drinken terwijl je de katten knuffelt die er praktisch wonen!

Zie vluchtaanbiedingen naar Palermo

 

Parijs, Frankrijk

Beste huisdiervriendelijke bestemmingen
De stad van glamour, licht en liefde, maar ook een van de meest huisdiervriendelijke steden die er zijn! Parijs telt meer dan 200 huisdiervriendelijke restaurants, cafés en bistro's en niet minder dan 400 parken! En zelfs wat hotels betreft, biedt Parijs de schoonheid van bijna 900 huisdiervriendelijke etablissementen! In principe, waar je ook gaat, je kunt je dierenvriend met je meenemen. Pas alleen op met bezoeken aan monumenten, sommige laten om veiligheidsredenen helaas geen dieren toe.

Zie vluchtaanbiedingen naar Parijs

Wilt u tips over reizen met uw dierenvrienden? Neem een kijkje in onze reisgids voor huisdieren!
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.