Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

Waarom lokaal reizen?

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:
We horen steeds meer over "verantwoord toerisme", dat bestaat uit reizen met een positieve impact op de lokale bevolking en het minimaliseren van de impact op het milieu. Eenvoudige gebaren dragen bij aan het behoud van de planeet en helpen de economie van het land. Begin met het reizen op eigen terrein! Hier zijn alle goede redenen om lokaal te reizen:
 

Reizen in de buurt


Door onze reizen te beperken, beperken we ook onze ecologische voetafdruk en verminderen we de instroom die op sommige grote toeristische locaties kan plaatsvinden. Bovendien kunnen we door minder ver te reizen, jetlag en transportproblemen vermijden die kostbare tijd verspillen.  Dit is een kans om geld te besparen met kortere reizen, door bijvoorbeeld te carpoolen of met de trein.
 

Lokaal eten


Eten ter plaatse zal uw impact op het milieu verminderen en zal ideaal zijn voor een mooie regionale culturele onderdompeling. Het vermijdt geïmporteerde producten. Aarzel niet om de markten af te struinen als die er zijn en proef de gerechten in kleine typische restaurants. Eet lokaal en seizoensgebonden! U helpt de lokale restaurants en producenten om hun productie voort te zetten.
 

Lokaal consumeren


Het consumeren van lokale producten helpt de economie. Vooral sinds de COVID-19-crisis is de reisindustrie zwaar getroffen: meer dan 90% van de wereldbevolking is beperkt tot het land waar de grenzen zijn gesloten. Lokale bedrijven en hoteliers zijn nu afhankelijk van toeristen uit hun thuisland, dus nu is het tijd om de mooie, typische en cultureel en historisch rijke regio's te ontdekken!

Laatste vluchten Zoeken

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.