Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

Moet je nu een vlucht boeken?

De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Boek nu een vlucht: is dat handig?

Boek nu een vlucht: is dat handig?
De Coronaviruspandemie heeft de reisindustrie om meer dan begrijpelijke redenen van volksgezondheid een zware halt toegeroepen. Welke gevolgen heeft deze stop voor de prijzen van vliegtickets en de kosten van een vakantie nu? Een aanzienlijke prijsdaling!

In feite hebben veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus kortingen op hun vluchten toegepast in een poging om de verliezen als gevolg van deze donkere periode voor de sector goed te maken. U vindt hier vluchten met 50% of meer korting! Natuurlijk zijn er voordelen en risico's in deze situatie, laten we eens kijken welke:
 

De voordelen van nu boeken

 

De pandemie zal niet eeuwig duren en denken dat je weer kunt reizen en van je vakantie kunt genieten is geen gedachte die zo ver van de werkelijkheid afstaat. Gezien het feit dat het op korte termijn niet mogelijk zal zijn, zal het over een paar maanden waarschijnlijk wel weer mogelijk zijn om vrij te reizen. 

Dit betekent dat de lage prijzen op dit moment in uw voordeel kunnen worden benut! Als u nu een vakantie boekt voor de zomer (risicovoller) of de winter (veiliger) kunt u veel geld besparen! Luchtvaartmaatschappijen en agentschappen moeten proberen de verloren tijd in te halen en zullen grote kortingen toepassen om de industrie weer op gang te krijgen, dus dit is zeker een goed moment om te boeken!
 

De risico's van nu boeken


Zoals we al zeiden, de pandemie zal gelukkig niet eeuwig duren. Maar hoe lang zal het beperkt blijven tot reizen? Het is niet te voorspellen en, hoe veel luchtvaartmaatschappijen en agentschappen op dit moment ook vliegtickets verkopen voor de komende maanden, we kunnen er vandaag niet zeker van zijn dat de afgeprijsde vlucht die we zien zeker zal plaatsvinden.

Dit hangt sterk af van de ontwikkeling van de wereldwijde gezondheidscrisis (die verbetert) en de beperkingen die de afzonderlijke landen in de nabije toekomst zullen handhaven. Het lijkt erop dat de situatie zich ontstoppen, maar het risico op annulering van uw vlucht of reis blijft bestaan.
 

Hoe kunt u profiteren van lage prijzen?

Boek nu een vlucht: is dat handig?
Gezien de voordelen en risico's blijft het zeker handig om gebruik te maken van deze sterke kortingen. Voor de meer gewaagde, kunt u het risico accepteren dat uw vlucht wordt geannuleerd (risico dat vermindert hoe verder weg de vluchtdatum is vanaf vandaag) en de vlucht waarin u geïnteresseerd bent kopen tegen een betaalbare prijs, vertrouwend op het feit dat de reissituatie vanaf hier snel zal verbeteren.

Als u zich veiliger wilt voelen, kunt u zich ook beschermen. Op welke manier? Met een reisverzekering en gratis annuleringsaanbiedingen. Als u geen risico's wilt nemen, kunt u een van de vele beschikbare verzekeringen afsluiten om u te beschermen in geval van annulering, zodat u kunt worden vergoed als uw vlucht wordt geannuleerd. Sommige agentschappen en bedrijven bieden daarentegen hun diensten aan met een gratis annuleringsclausule indien deze binnen een bepaalde termijn wordt afgesloten: dit geeft u de mogelijkheid om de situatie te beoordelen en te besluiten uw vlucht te annuleren zonder geld te verliezen.

Als u voor een van deze opties kiest, raden wij u ten zeerste aan om rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en verzekeringsmaatschappijen na te gaan of u gedekt bent door een polis of dat er gratis annuleringsaanbiedingen beschikbaar zijn. Als dit het geval is, als uw reis wordt geannuleerd, bent u uw geld niet kwijt. 

Maar eerst moet u het kortingsaanbod voor uw bestemming vinden! We raden u dus aan om nu met onze zoekmachine te beginnen om alle beschikbare aanbiedingen te vergelijken en de juiste deal voor u te vinden, voordat de prijzen weer omhoog gaan!

Laatste vluchten Zoeken

Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.