Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu
Vliegtickets Vergelijken
De geselecteerde data geven mogelijk geen resultaten omwille van COVID-19. We raden u aan de data te wijzigen.
Selecteer vertrek
  • Recente zoekopdrachten
Selecteer aankomst
  • Recente zoekopdrachten
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Op zoek naar een enkele vlucht?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse en passagiers
Klasse
Economy
Alleen beschikbaar voor Economy
Aantal passagiers
Volw.
{{ adults }}
Kinderen
{{ children }}
Baby's
{{ infants }}
  • Vergelijk met:

Reizen in de metaverse: hoe werkt het?

In de nabije toekomst is het misschien niet nodig om in een vliegtuig te stappen om te reizen. De metaverse kan een nieuw soort toerisme doen ontstaan, waardoor je vrijwel overal heen kunt reizen en zelfs naar het verleden! Maar laten we een stap terug doen, beginnend met te begrijpen wat de metaverse is.
Reizen in de metaverse: hoe werkt het?

Wat is de metaverse?

Het begrip "metaverse" verwijst naar het creëren van virtuele werelden waarin sociale connecties centraal staan. Dit kan in vele vormen, van virtual reality-ervaringen tot augmented reality-overlays op de echte wereld, of zelfs via videospelletjes.

In een notendop gaat het dus om virtuele werelden die op verschillende manieren kunnen worden verkend. En vandaar het idee: als de metaverse een verkenbare wereld is, kan men er dan in reizen? Natuurlijk kunnen we dat! In de nabije toekomst zullen er zeer interessante mogelijkheden zijn om in de metaverse te reizen, laten we eens zien wat die zijn.
 

De voordelen van reizen in de metaverse

Stelt u zich eens voor dat u de grote piramiden, het Rome van weleer of de skyline van New York vanuit een perfect uitkijkpunt kunt zien zonder zelfs maar uw voordeur te verlaten. Het potentieel van reizen in de metaverse zal ons in staat stellen de wereld van vandaag en het verleden op een totaal meeslepende manier te zien, dankzij technologieën zoals virtuele realiteit en augmented reality.
Reizen in de metaverse: hoe werkt het?
Maar hoe realistisch en meeslepend de ervaring ook is, sommige plaatsen wil je toch in levende lijve zien en bezoeken, nietwaar? Dat is het, met de metaverse kunt u die luxueuze hotelkamer bezoeken die u van plan bent te boeken nog voor u ervoor betaalt. In plaats van grote hoeveelheden tijd of geld uit te geven, kunt u een plaats die u interesseert vanuit het comfort van uw eigen huis ervaren en onaangename verrassingen vermijden.

Dankzij de opkomende technologieën zou virtueel reizen wel eens de nieuwe grens van het toerisme kunnen worden, en dat is nog maar het begin!

Een nieuw toerisme

De mogelijkheden van virtueel reizen zouden een geheel nieuwe subsector van het toerisme kunnen creëren, waardoor voor de sector geheel nieuwe scenario's zouden kunnen ontstaan. Via virtuele, augmented of mixed reality-platforms zou de reis al kunnen beginnen voordat men daadwerkelijk van huis vertrekt, met onderzoeks- en testervaringen. Veel bedrijven werken al vanuit deze invalshoek, verwacht meer en meer te horen over het meta-vers! 
Vind ons op
Schrijf u gratis in om de laatste reisupdates te ontvangen.
Klik op Toestaan wanneer u om het toestaan van meldingen wordt gevraagd.